• 0Shopping Cart
Brazila
  • Home
  • Shop online
    • Koffie
    • Thee
    • Winkelmand
    • Afrekenen
    • Mijn account
  • Koffie
  • Thee
  • Winkel Knokke
  • Winkel Brugge
  • Winkel Zoute
  • Facebook
  • Menu

Webshop Koffie – 100% Arabica – 250gr., 500gr. of 1kg.

Mengeling / Blends

  • Mokka-Doux
    €7,25 – €35,00
    Mengeling van Mokka en Doux
  • Mokka
    €8,75 – €35,00
    Mengeling van zwaardere Arabica-koffies
  • Mara-Doux
    €7,00 – €28,00
    Mengeling van Guatemala en Doux
  • Italien
    €6,00 – €24,00
    Donker geroosterd, licht bitter
  • Doux
    €5,75 – €23,00
    Volle aromatische mengeling, zoete nasmaak
  • Décaféiné
    €7,00 – €28,00
    Licht aroma
  • Corsé
    €5,75 – €23,00
    Pittige mengeling

Single Origin

  • Santos
    €6,00 – €24,00
    Puur Braziliaans, licht scherpe nasmaak
  • Peru
    €9,00 – €36,00
    Pure koffie, fluweel zachte en volle smaak
  • Papua
    €8,75 – €35,00
    Pure koffie, zachte en diepere nasmaak
  • Guatemala Antigua
    €7,00 – €28,00
    Iets sterker. Zoete, volle nasmaak. Op vulkanische bodem geteeld.
  • Ethiopië
    €7,00 – €28,00
    Pure koffie, kwalitatief zeer hoogstaand, laag cafeïnegehalte

Special Single Origin

  • Maragogype Guatemala
    €10,00 – €40,00
    Pure koffie, fijn aroma, lichte verteerbaarheid
  • Hawaii Captain Cook
    €40,00 – €160,00
    Kona koffie, geteeld op de vulkanische helling van Mauna Loa. De beste koffie van Hawaii en beschouwd als één van de best smakende koffies ter wereld. Voornaamste kwaliteit vanwege de grootte van de boon.Krachtige, smeuïge, nootachtige smaak
  • Blue Mountain Jamaica
    €47,50 – €190,00
    Geteeld tussen 900m en 1700m in een geografisch begrensd gebied.

BRAZILA Knokke

Lippenslaan 126
8300 Knokke-Heist
Tel.: +32 (0)50 62 34 13
knokke@brazila.be

BRAZILA Brugge

Mallebergplaats 1
8000 Brugge
Tel. : +32 (0)50 33 09 29
brugge@brazila.be

BRAZILA Zoute

Kustlaan 19
8300 Knokke-Zoute
Tel. +32 (0)50 60 45 60

Like ons op Facebook

© 2017 Brazila | Website by Procor | Photography by Didier Van Dooren | GDPR
Scroll to top