Thee

Exclusief thee aanbod

Wij bieden u een selectie aan van het wereldwijd geroemde theehuis Dammann Freres

Een lekkere kop thee is het eindput van een delicaat proces, dat tijd, geduld en kennis vereist.

Bij Dammann Freres – gesticht in 1925 – is de derde generatie aan zet. Zij weet onderhand hoe de beste thees vanuit alle hoeken van de wereld moeten gecultiveerd, geselectioneerd, geassembleerd, gedegusteerd, getransporteerd en geconserveerd worden.

Dit huis is onverdroten op zoek naar de beste mengelingen en de subtielste parfums. Zo lanceerde het in de jaren ’50, als antwoord op de Britse Earl Grey, de Goût Russe Douchka, met sinaasappelsmaak. Later zullen vele fruitthees volgen. Dammann Freres blijft revolutionaire dingen, zoals het doorzichtig kristalbuideltje, op de markt gooien. En dan hebben we het nog niet eens over de prachtige verpakkingen, dozen en blikken!

Daarnaast verkopen wij – ook in bulk – thee van het befaamde merk Taylors of Harrogate. Charles Taylor stichtte Taylors of Harrogate in 1886 nadat hij een rijke ervaring had opgedaan als agent voor een groot theebedrijf in London.

Naarmate het bedrijf groeide, evolueerde het van een lokale thee- en koffiegroothandel naar een keten van koffie / theehuizen waar klanten zich konden onthaasten rond een verkwikkend kopje koffie of thee.

Deze familiezaak is gevestigd in het Britse Yorkshire Dales. Taylors of Harrogate is gespecialiseerd in vele soorten thee en biedt een uitgebreide keuze: zwarte thee, groene thee, witte thee, oolong, geparfumeerde thee, kruidenthee, …
Sedert begin 2021 zijn wij ook exclusief verkoper en verdeler van het Parijse theehuis Pascal Hamour.
Pascal Hamour heeft een ruim, uitsluitend ‘echt’ biologisch aanbod van groene en zwarte thee, kruiden-, bloemen- en Spa-infusies, dit in 2 verschillende assortimenten theebuiltjes: de ‘vraiment bio’ en de ‘signature tea’. Probeer zeker ook eens 1 van de 4 low calorie ijsthees.